Canglory technology (China)  LTD

Injectievorm Manufacturing Process Part I

Tijd vrijgeven: 2022-02-26 14:39:03    Hits: 12

Het proces van injectieschimmelproductie is ingewikkeld en gecompliceerd, en er zijn veel processen achter de ogenschijnlijk eenvoudige bediening. Weet je wat het productieproces van de injectievorm is? Laat menu in detail vertellen, het productieproces van de injectievorm omvat voornamelijk: het accepteren van klant&39; s Aangepaste behoeften, engineering team schimmelontwerp, schimmelproductie, schimmelinspectie en schimmelproef, vormmodificatie en reparatie en schimmel onderhoud. De volgende CanGlory Technology (China) LTD brengt u één voor één:#

1. Accepteer de aangepaste behoeften van klantenDe productie van plastic mallen, allereerst, de klantingenieurs bieden producttekeningen of fysieke objecten aan de vormfabrikant. De fabrikant moet de technische vereisten zoals het gebruik, vakmanschap en dimensionalenauwkeurigheid van de plastic onderdelen begrijpen. Door de taakvereisten van het vormen van plastic productie, verzamelen, het proces van het analyseren en verteren van productgegevens, die de aangepaste behoeften van klanten accepteren.

 

 微信图片_20220210101601.png

 

 

2. Mold Design

Het engineering team ontwerpt de vormstructuur volgens de tekeningen van het product, rangen en trekt de tekeningen

1. Ranking van plastic onderdelen

 909c4fe57bb34f42a80081683cb83f37_4.jpg

ranking van kunststof onderdelen verwijstnaar het regelen van een of meer plastic onderdelen die vereist zijn door een redelijk spuitgietproces en vormstructuur volgens de eisen van de klant.

 n

ranking van kunststof onderdelen vult de vormstructuur en plastic fabrikant aan en beïnvloedt direct het spuitgietproces in het latere stadium. De overeenkomstige vormstructuur moet worden overwogen bij het rangschikken en de rangorde moet worden aangepast onder de voorwaarden van het bevredigen van de vormstructuur.

2. Tekening van offertediagram en bestelmaterialen

Het offerte diagram is het oorspronkelijke ontwerpschema van de vorm en biedt ook een referentie voor de schimmelbewijs. Het offertediagram is een relatief gedetailleerde identificatie van de vormbasis en de structuur ervan en de grootte van het malvlees op basis van de oorspronkelijke schimmelopstelling. Het bestellen is gebaseerd op het offertediagram, teken een schematisch diagram van de mal blanco en vult het bestelformulier in.

3. Mold Structure DesignDe vormstructuur wordt bepaald door het type injectiemachine en de kenmerken van de plastic onderdelen. Het ontwerp richt zich op de volgende aspecten:

(1) technische specificaties van de spuitgietmachine;

(2) procesprestaties van kunststof ;

(3) gatingsysteem, inclusief lopers, poorten, enz.;

(4) vormen delen;

(5) vaak gebruikte structurele onderdelen;

(6) positiebureau;

(7) ejectiemechanisme ;

(8) schimmeltemperatuurregeling;

(9) uitlaat;

( 10) Schimmelmateriaal. 

-


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\ncangLory technologie (China) Ltd is een \\ Nstation-service fabrikant van schimmelontwerp, spuitgietmatrijsverwerking, productinjectieproductie , plastic shell oppervlaktebehandeling (olie-injectie, zijdescherm, enz.) Wij, Shibang Plastics, zijn een onderneming die door liefde wordt gerund. Ons doel is om een ​​gelukkige onderneming te creëren. We richten ons op het oplossen van verschillende aangepaste problemen voor klanten. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n

voorgaand: Hoe ziet een injectie-matrijfabri...

volgende: Injectie Mold Manufacturing Proce...